La nostra federació va signar a mitjans de juliol un acord de col·laboració amb Icària Iniciatives Socials, organitzador del Business with Social Value que tindrà lloc el proper 20 de desembre al Palau de Congressos de Catalunya.

La trobada vol crear espais on identificar i generar noves oportunitats de negoci i amb valor social; per això posarà en contacte serveis i productes d’entitats socials amb empreses mercantils. Alhora, vol propiciar sinèrgies i un augment de la facturació de les entitats socials.

Segons el conveni, els CET federats podran participar de manera gratuïta en les activitats (però es  demana uns certs compromisos) i podran gaudir d’una agenda que podran organitzar de forma activa a través de la seva web (amb un password que es facilitarà).

¡¡ Us heu d’inscriure, però, abans del 9 d’octubre.

Si necessiteu més informació, contacteu amb nosaltres a fecetc@fecetc.org o directament amb els organitzadors a través de: jcalero@businesswithsocialvalue.org

No deixeu passar aquesta oportunitat.

Este sitio web utiliza cookies para que mejorar la experiencia del usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la política de cookies y privacidad, haga click el enlace para más información. ACEPTAR

Aviso de cookies