La Generalitat ha obert els terminis per sol·licitar ajuts a la contractació en el mercat ordinari i als Centres Especials de treball (CETY) de persones amb discapacitat, risc d’exclusió o beneficiàries de la renda garantida de ciutadania.

En el cas dels ajuts als CET, el termini acaba el 13 de setembre, mentre que en el cas de l’empresa ordinària, conclou l’ 11 d’octubre

Trobareu tots els detalls sobre la convocatòria clicant en els següents enllaços

Ajuts a les contractacions als Centres Especials de Treball

Ajuts a les contractacions a l’empresa ordinària

I si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a fecetc@fecetc.org o trucar-nos al 93 313 48 95

Este sitio web utiliza cookies para que mejorar la experiencia del usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la política de cookies y privacidad, haga click el enlace para más información. ACEPTAR

Aviso de cookies